Koronasertifikat

Det er utviklet en løsning for å utstede koronasertifikat basert på negativ test og vaksinasjon for personer uten norsk fødsels- eller d-nummer. Den svenske regjeringen åpner fra neste uke for at koronasertifikatet kan brukes på.


Pin Pa Korona

1 day agoDersom det viser seg at vaksinen minsker risikoen for å bli smittebærer også med omikronvarianten kan det bli aktuelt å gjeninnføre koronasertifikat.

. 1836 Koronasertifikat på papir. 2 days agoDersom det viser seg at vaksinen minsker risikoen for å bli smittebærer også med omikronvarianten kan det bli aktuelt å gjeninnføre koronasertifikat. Helse- og omsorgsdepartementet innfører nye krav om karantene ved innreise til Norge for de som ikke har et gyldig verifiserbart koronasertifikat.

For abonnenter Det får NRK bekreftet av statssekretær Karl Kristian Bekeng Ap i Helse- og omsorgsdepartementet. Vi har bedt fagetatene vurdere. Koronasertifikat til personer uten fødselsnummer eller d-nummer.

Det får NRK bekreftet av statssekretær Karl Kristian Bekeng Ap i Helse- og omsorgsdepartementet. I løpet av noen uker skal det bli mulig å bestille koronasertifikat på papir melder Helsedirektoratet. 1429 Svenskene utvider bruk av koronasertifikat.

Vi har bedt fagetatene.


Pin Pa Korona


Ost Gamle Svinesund Politiet No I 2021 Skilting Fakta Politi


Pin Pa Meine Gemerkten Pins


Dette Er Reglene For Hvem Som Far Gront Koronasertifikat Og Hva Det Kan Brukes Til I 2021 Norge Gront Sol

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel